en gezond leefpatroon bestaat uit goed eten en bewegen. Dit weten we eigenlijk allemaal, maar vaak ervaren we een drempel om onze leefstijl daadwerkelijk aan te passen. Fit Challenge De Langstraat kan je hierbij helpen. Grijp nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden!

Ben jij er klaar voor?

Ongezonde voeding en weinig beweging hebben grote gevolgen voor de kwaliteit van ons leven. Wil jij eindelijk het roer omgooien? Pak dan deze kans en doe mee aan de Challenge! Gedurende zes maanden word je begeleid door (personal) trainers van de deelnemende sportscholen. Zij zullen je bijstaan op het gebied van sport en voeding.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je aan en misschien ben jij één van de gelukkige kandidaten die volledig gratis aan het programma mag deelnemen. Uit alle aanmeldingen kiezen we namelijk vier personen die kosteloos onder begeleiding van een (personal) trainer de weg naar een gezondere levensstijl mogen volgen. Als je tot de winnaars behoort, houd je via persoonlijke blogs jouw ervaringen bij. Deze worden elke maand geplaatst op Waalwijk.nieuws.nl en Loonopzand.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen volgen, waardoor je nog meer gemotiveerd zult zijn om je doel te bereiken. De vier kandidaten worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor Fit Challenge De Langstraat. Deze selectie gebeurt op basis van motivatie en doelstelling. Niet geselecteerde kandidaten ontvangen natuurlijk ook een interessant aanbod van de fitnesscentra om via (groeps)training hun doel te bereiken.

Durf jij de uitdaging aan?

De Fit Challenge De Langstraat wordt gehouden in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Heusden. Inschrijfperiode duurt van tot 10 januari 2020. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 15 minuten met één van de (personal) trainers.


Goede voornemens in 2020? Met deze tips gaat het zeker lukken

We naderen het einde van het jaar en dit betekent dat veel mensen gaan nadenken over hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. We reflecteren en maken plannen en gaan kijken waar we andere keuzes kunnen maken.  Vaak is het echter lastig volhouden. Hoe kan je ervoor zorgen dat je al die voornemens die je hebt wél kunt waarmaken?

Jezelf waarderen

De reden dat goede voornemens vaak al na een paar weken stranden, is omdat we voornamelijk kijken naar wat er niet goed is, goed gaat of anders moet. Vaak vragen we te veel van onszelf, zijn we streng naar onszelf en missen onze goede voornemens een basis van waardering voor onszelf, én wat er wel al is en goed gaat. Je allereerste voornemen voor 2020  mag dus meer zelfwaardering zijn. Als dit ontbreekt, is het lastig om goede voornemens vol te houden.

Stel jezelf de waarom vraag

Populaire goede voornemens zijn afvallen, meer sporten, gezonder eten en stoppen met roken of drinken. Dit zijn voornemens die door miljoenen mensen wereldwijd elk jaar worden gemaakt. Deze voornemens stranden, omdat we te veel en te groot willen en we niet eerst eerlijk onszelf de vraag stellen: waarom rook of drink ik eigenlijk? Waarom eet ik te veel of heb ik elke dag zo’n zin in suiker? Waarom moet ik van mezelf meer sporten? Is dit omdat ik mezelf niet mooi vind en dus mezelf niet accepteer, of omdat ik fitter wil worden, waardoor ik kan doen wat er nodig is?

Begin vandaag

Het gaat om kleine overzichtelijke stapjes, waarmee je ook vandaag kunt beginnen. 1 januari is geen magische datum, waarna alles heel makkelijk zal gaan. Dus waarom niet vandaag al beginnen met andere keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen? Al de hierboven genoemde voornemens hebben daar immers mee te maken, je eigen zelfzorg en goed luisteren naar je lichaam.

Zoek ondersteuning

Expressie is alles, ook als het om goede voornemens gaat. Vertel je omgeving wat je intenties zijn en vraag ze om ondersteuning. We zijn hier niet op aarde om dingen alleen te doen, we hebben elkaar nodig om verder te komen. Vraag advies aan anderen en deel je ervaringen. Doe inspiratie op door een tarot dagkaart te laten leggen en meer inzicht te krijgen op de vragen die je hebt.

Het begint met één keuze

Wil je afvallen? Begin dan vandaag al met één andere keuze te maken, bijvoorbeeld door geen suiker te eten, geen frisdrank te drinken of iets anders te eten met de lunch. Waarom wachten als je nu al weet dat dit belangrijk en nodig is? En houd jezelf niet voor de gek tijdens de feestdagen door extra veel te eten omdat het nu mag, want straks ga je toch afvallen. Het lichaam kent geen feestdagen, maar alleen maar dit moment. Daarbij ben je het waard om elke dag goed voor te zorgen, dus ook tijdens de Kerst.

Waardeer ten slotte elke stap die je zet, sta elke dag een paar keer stil bij alles wat er is, wie je bent en wat je brengt en blijf vooral in dit moment. Als iets even niet lukt of als het wat minder gaat, geen paniek. Morgen is er weer een nieuwe dag.  Personal coach mechelen

Delftse personal trainers verkozen tot beste van Zuid-Holland: dit is waarom

We zijn trots op onze mede-Delftenaren Gül en Emina van Beachfit. Ze hebben de prijs voor beste personal trainers van Delft én Zuid-Holland in de wacht gesleept! In 2018 kwamen ze óók al als beste uit de bus. Gül vertelt wat hun geheim is.  Het is best bijzonder dat Beachfit alweer de eerste prijs heeft gekregen voor Delft én Zuid-Holland, want alleen onze stad zijn er al onwijs veel personal trainers. Gül vertelt: “Een aantal klanten hebben ons opgegeven voor de Dutch Fitness Awards. Vervolgens konden mensen stemmen. Dat hebben héél veel van onze klanten gedaan. Het is zo bijzonder om te merken dat mensen zo blij met je zijn.”

Motiveren

Hoe komt het dat de trainers van Beachfit zo geliefd zijn? “We boeken simpelweg resultaat. Dat is het belangrijkste doel van een personal trainer en we helpen iedereen die bij ons traint zijn doel te behalen. Buiten de resultaten geven we ze ook kennis mee over voeding en training. Maar de reden waardoor we weer als beste uitgekozen zijn, komt niet alleen door onze trainingen en de behaalde resultaten. Wij bouwen een band op. Zijn niet alleen personal trainers, maar ook die schouder, om even zich te uiten, die stok achter de deur, de geruststeller of de (spreekwoordelijke) klap op de bil. Laatst kwam iemand na twee jaar weer bij ons terug. Ze merkte dat ze in haar eentje niet zoveel resultaat boekte als bij ons. Ze voelt zich bij ons op haar gemak én sport harder.”

Nieuwe personal trainers

Door de persoonlijke aanpak krijgen Gül en Emina het steeds drukker en daarom hebben ze sinds kort twee nieuwe personal trainers aangenomen. “Ze passen bij ons. Enerzijds zijn ze supergemotiveerd om mensen hun doel te laten halen, anderzijds zijn het mensen-mensen die met iedereen overweg kunnen. Beide zijn ze professioneel kickbokser en daarnaast personal trainer. De mannen geven training vanuit hun hart en dat wordt gewaardeerd door klanten.”

Mental coach

Naast twee personal trainers heeft Beachfit nu ook een mental coach. Gül vertelt: “Als je niet lekker in je vel zit, zorgt dat ervoor dat je minder goed kunt sporten. Daarom is het mogelijk om coaching te krijgen naast de training. De coach helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling: of het nu gaat over je werk of iets anders. Ze geeft tools waarmee je verder kunt in alle aspecten van je leven.”

Stok achter de deur

Wil je ook (eindelijk) fitter en gezonder worden? De personal trainers van Beachfit helpen je graag je doel te bereiken. Door de vaste afspraken heb je een stok achter de deur om écht te gaan trainen. Tijdens de training wordt je gemotiveerd om boven je grenzen te gaan. Zo kom je verder! Naast training geeft Beachfit ook voedingscoaching. Ze adviseren wat je per dag kunt eten om zo nóg sneller je doel te behalen. Maak snel een afspraak voor een intake: dat kan via de onderstaande oranje button.

opleiding personal coach

Opleiding personal trainer gezocht? Dan zit je hier goed! Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl.

Remotion Training® gebruikt lichaamsbeweging als tool om bewegingsbeperkingen weg te werken en het bewegingsrendement te verbeteren. Ideaal voor starters – als meerwaarde in hun ontwikkelingsproces – of voor ervaren rotten die nog een extra specialisatie aan hun toolkit willen toevoegen.